søndag 6. september 2009

Utdeling av 4-års bok i jeløy kirke





I dag har vi vært i kirken. Kl 9.30 møtte vi opp, jeg og philip til frokost. Vi lærte en sang som vi egentlig kunne fra før, hørte en historie om en gjeter som mistet sau nr. 100 og fikk lage vår helt egen sau. Kl 11 startet selve gudstjenesten, og 4 åringene fikk delta aktivt. Til sist fikk de boka.
Jeg må bare få si at Jeløy kirke er et godt sted å være, det er en menighet med høyde under taket, og som er veldig inkluderende. Det er så flott at barn kan være barn, og at kirken tar godt vare på de. Selv kommer jeg egentlig fra en kirke eller menighet om du vil, hvor det var "boring" å delta på. Vi er ganske ofte i jeløy kirke, ikke så ofte på gudstjeneste, og aldri uten at det er noe spesielt, men begge barna synger i kor der, Sophia i aspirant koret hver tirsdag, og begge barna samt meg selv synger i jeløy kirkens familie kor anhver torsdag. Vi føler faktisk at vi føler oss litt hjemme der, og det er litt godt.


Etter kirken tok vi med oss Henrik ut til jegerhytta i mossemarka. I dag var den store ut-dagen, og det var ulike aktiviteter der. Moro for kidsa :o)

Ingen kommentarer: